Mykita

Eindelijk hebben we dit fantastische merk kunnen bemachtigen. Wij hebben een collectie samengesteld die modern is, maar toch ook wel heel tijdloos. Doordat Mykita werkt met een ontwerpteam durven ze soms ook hun nek uit te steken, zodat je even een andere bril op je neus hebt staan, dan het standaard werk. Door het gebruik van hele mooie materialen krijgen de brillen een bijzondere uitstraling, je ziet de klasse ervan.
Opgericht in 2003 in Berlijn, waren de eerste MYKITA-gebouwen gevestigd in een voormalige kinderopvang, genaamd Kita in het Duits. Dit inspireerde niet alleen de naam My Kita, maar ook onze cultuur van nieuwsgierigheid en spel. We zijn begonnen met een duidelijke esthetische visie en bereidheid om dingen zelf te doen. Het creëren van een ruimdenkende werkomgeving en een gevoel van integriteit voor alles in en rond het product kwam intuïtief tot stand.


MYKITA begon in dezelfde onafhankelijke en pioniersgeest die onze geboorteplaats Berlijn heeft gevormd. Omdat niemand onze originele brillenontwerpen produceerde, werd besloten om de eigen productie op te zetten. Het ontwikkelen van onze eigen tools en processen om aan de ontwerpvereisten te voldoen, is sindsdien een principe geworden van hoe MYKITA werkt en is een van onze grootste troeven geworden. In de kern is de moderne fabriek de combinatie van gespecialiseerd vakmanschap en aangepaste nieuwe technologieën.