Tom Ford

Straal luxe uit met Tom Ford brillen en zonnebrillen. Dit bekende modemerk heeft al een lange tijd een prachtige eyewear collectie met chique en tegelijkertijd retro modellen onder haar vleugels. Niets is te gek bij Tom Ford monturen; het merk focust zich dan ook op brillen en zonnebrillen waarmee u een echt statement maakt. Benieuwd naar de collectie? Segers Loomans Optiek in Breda laat u de exemplaren maar al te graag zien!

Oversized monturen voor een krachtige look

Tom Ford brillen en zonnebrillen zijn voorzien van de perfecte balans tussen moderne en retro aspecten. De grote, oversized monturen geven u een hedendaagse en misschien zelfs een futuristische look, terwijl de retro stijlen als het aviator model ook veel terugkomen in de collecties. En hoe leuk is het om deze twee stijlen terug te zien in één montuur!? Kies bijvoorbeeld voor een grote aviator bril in diepzwart of ga voor een edgy, doorzichtig montuur met een hoekige afwerking. Tom Ford heeft het allemaal.

Tom Ford brillen en zonnebrillen zijn klaar voor de toekomst

De ontwerpers van Tom Ford brillen en zonnebrillen zijn ook zeker niet achtergebleven op het gebied van comfort en kwaliteit. Een goede bril of zonnebril is stevig van montuur, maar tegelijkertijd licht op de neus. De brillen en zonnebrillen van Tom Ford zijn hiermee een waardevolle investering, waar u vele jaren plezier uit zult halen. De meest basic outfits krijgen een luxe uitstraling met een Tom Ford montuur en geven uw look nét dat beetje extra. Kortom, waar wacht u nog op?

Klaar om zelf de luxe van Tom Ford brillen en zonnebrillen te ervaren? De opticiens van Segers Loomans Optiek in Breda kunnen niet wachten om u de monturen te laten zien.