Chloé

In de jaren ’50 waren Chloé brillen de pionier op het gebied van brillen. Gaby Aghion,de oprichter van het modemerk, biedt een luxe alternatief haute couture die voor iedereen binnen handbereik ligt. Toch heeft dit mooie merk sindsdien veel veranderingen ondergaan. Zo hebben diverse talenten voor Chloé gewerkt. Denk maar aan Karl Lagerfeld, Phoebe Philio en Stella McCartney. Op dit moment heeft Clare Waight Keller de leiding bij het modehuis.

Chloé ontwerpt prachtige moderne en typisch elegante brillen.

Onze collectie geeft een beeld van trends die zichtbaar waren op de laatste catwalk. Alle monturen en zonnebrillen worden ontworpen in Frankrijk, maar geproduceerd in Italië. Daar is iedere bril voorzien van een elegant logo. Deze brillen hebben een duidelijk dubbel doel. Het is een toevoeging van je persoonlijke stijl, en je ziet scherp. De mooie materialen en jeugdige vormen geven een onbetwistbare klassieke stijl.

Ben je benieuwd hoe een Chloé (zonne-) bril op je eigen gezicht staat? Kom snel in de winkel passen of kijk alvast om een indruk te krijgen op de website.
Chloé montuur 2017
Chloé zonnebril 2017Chloé dames montuurChloé zonnebril 2017